Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertan YILDIRIM 'ın Endüstriyel Kimya Uygulamaları dersi kapsamında Fen Fakültesi Kimya Bölümü 4. Sınıf öğrencileri GÜTMAM'a teknik gezi düzenlendi.
31 Mayıs 2024 | 13:31

Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertan YILDIRIM 'ın Endüstriyel Kimya Uygulamaları dersi kapsamında Fen Fakültesi Kimya Bölümü 4. Sınıf öğrencileri Gazi Üniversitesi Temel ve Mühendislik Bilimleri Merkez Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi -GÜTMAM' a teknik gezi düzenlendi. Teknik geziye katılan katılımcılar için Öğr. Gör. Aslıhan Demirkaya ve Öğr. Gör. Ayten Seçkin tarafından merkez faaliyetleri ve laboratuvarları hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.  Laboratuvarların gezilmesinin ardından Merkez Müdürü Prof. Dr. Sema  Bilge Ocak'ın da katılımıyla  toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

-1 -1 -1