Al-Turath Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Jaafar Al-Mousawi ve heyeti GÜTMAM laboratuvarlarını ziyaret etti
7 Haziran 2024 | 18:28

Üniversitemiz ile Al-Turath Üniversitesi arasında “Akademik İş Birliği” protokolü imzalandı. İmza töreninin ardından  Irak Kültür Ataşesi Myasar Mohammed Yunus, Al-Turath Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Jaafar Al-Mousawi, Prof. Dr. Ali Hadi, Dr. Abdullah Abdulkareem Alobaidi 'den oluşan heyet Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami Candan'ın nezaretinde Temel ve Mühendislik Bilimleri Merkez Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜTMAM) laboratuvarlarını ziyaret etti. Merkez Müdürü Prof.Dr. Sema BİLGE OCAK, Müdür yardımcısı Doç. Dr. Ramazan ÇAKIROĞLU ve laboratuvar sorumsu Öğr. Gör. Ayten SEÇKİN tarafından merkez faaliyetleri ve laboratuvarlarda sunulan hizmetler hakkında bilgilendirme yaptılar.

-1 -1 -1 -1